U bent hier:

Home | NieuwsWaarde | 2016 | 10 | 14 | Hoeksteen in Actie!

Hoeksteen in Actie!

14 oktober 2016

Schoenmaatjes 2016

Wat is er leuker dan een cadeau te krijgen??? Iemand anders een cadeau geven! Iets van jezelf: ‘Voor jou, van mij!‛ Door een schoenendoos te versieren en te vullen met allerlei bruikbare en leuke spullen kun je een kind in Albanië, Moldavië, Irak of Ghana heel blij maken.

 

We willen ons best doen om zoveel mogelijk dozen te vullen! Hoe het precies werkt en wat er wel en niet in de doos mag, staat in de folder die de kinderen op 14 oktober mee naar huis krijgen. Naast de gevulde schoenendoos is er per schoenendoos € 6,- voor het transport nodig. Kunt u dat als gezin opbrengen? Is het anders een idee om het samen met iemand anders te doen? De kinderen mogen de versierde en gevulde schoenendoos met het machtigingsformulier uiterlijk 14 november in de crea‛s zetten. Voor deze actie zoeken we nog vrijwilligers die eind november willen helpen bij het verzendklaar maken van de dozen en bij het regelen van het transport naar het inleverpunt in de regio. U kunt zich bij juf Evelien aanmelden: e.vandegeer@csgdewaard.nl. Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie!