U bent hier:

Home | Onze groepen | Groep 5

Groep 5 

Creamiddag

Tijdens de creamiddagen hebben de kinderen weer leuke paasknutsels gemaakt. De kinderen mochten zelf kiezen wat ze wilden maken. Extra leuk was dat de kinderen van de groepen 2 t/m 5 en de  jongste kinderen van de taalklas met elkaar konden samenwerken. 

Het Kijk en Doe pad was een groot succes. Dankzij ouders die wilden rijden waren we al snel bij de Zalmvisserij. In groepjes kregen we iedere keer een opdracht en materiaal waarmee we op onderzoek uitgingen.Het was zo leuk en het weer zo mooi dat we nog wel uren wilden blijven!
 


 

Schoolvoetbal bij de Zinkwegse Boys.Groep 5 werd vertegenwoordigd door een enthousiast en sportief team ! 

Kerstviering 2016Sinterklaas 2016Tuinieren

Groep 5 heeft vrijdag 25 november voor het eerst in de moestuin gewerkt.Iedereen vond het erg leuk,buiten in het zonnetje al het onkruid verwijderen.De kinderen kunnen niet wachten tot het voorjaar is want dan kunnen we gaan zaaien en of poten.  

Kunstvoorstelling 3x3 

De kinderboeken week was weer een succes.
We hebben zelf allerlei boeken gemaakt,ook hele oude.
We zijn gestart met een grottekening,een kleitablet en daarna een boekrol.
Van onze vaders,moeder en opa,s en oma,s mochten we hu boeken lenen om te laten zien en ook uit voor te lezen.
 
Het was erg leuk dat er op de avond van de tentoonstelling zoveel ouders,opa,s en oma,s en broertjes en zusjes waren om te kijken naar wat we gemaakt hebben in de klas.


 

Samenwerken tijdens de taalles.Schoolreis Beekse Bergen.Verkeersles:

De kinderen moesten een slalom fietsen, samen een slalom fietsen, achterom kijken, hand uitsteken en afslaan. Best pittig, maar gelukkig heeft iedereen het goed gedaan! En voor deze prestatie hebben ze een certificaat gekregen.