fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
23
april

School op Seef - verkeerslessen en hulpouders gezocht

In de week van 1 april hebben de groepen 1/2 en 5 t/m 7 verkeersles gehad. De kinderen van groep 1/2 leerden oversteken bij een zebrapad en tussen geparkeerde auto's. De overige groepen oefenden met achterom kijken en afslaan, met één hand door de bocht fietsen, samen van rijbaan verwisselen en hoe men om moet gaan met de regel: rechtdoor op dezelfde weg gaat voor. 
In mei zijn er ook nog verkeerslessen en zijn we nog op zoek naar hulpouders voor de groepen 3/4 en 5 t/m 7 die hierbij kunnen helpen. Vindt u het leuk om de kinderen wat te leren over het verkeer? Meldt u zich dan aan via de Parro app!
Voor groep 7 staat het praktisch verkeersexamen gepland op dinsdag 28 mei. Belangrijk is om jullie fiets goed te controleren. Jullie krijgen hiervoor een checklist. Wij wensen jullie alvast heel veel succes!


School op Seef: Tip van de maand voor ouders
Veilig deelnemen aan het verkeer is moeilijk. Het vergt jarenlange educatie en veel oefening. Om goede verkeersdeelnemers te worden, hebben kinderen ook veel praktijkervaring nodig. Voor u als ouders ligt hier een belangrijke taak. School op Seef geeft u graag een paar adviezen via de link.