fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Buitenschoolse opvang

Voor- en naschoolse opvang


Sinds april 2005 is het mogelijk dat leerlingen van De Hoeksteen gebruik maken van de voor- en naschoolse opvang van ‘Kivido BV’. De BSO is gehuisvest in ons gebouw, en heeft 3 lokalen ter beschikking. Kivido is verantwoordelijk voor de opvang en voor de plaatsing van uw kind(eren). Indien u belangstelling heeft, kunt u contact met hen opnemen via tel: 0186 - 62 03 42. U kunt ook een kijkje nemen op www.kivido.nl.

U kunt uw kind vanaf 07.00 ‘s morgens brengen. de pedagogisch medewerkers van Kivido zullen er voor zorgen dat uw kind op tijd in de klas is. Aan het einde van de schooldag wordt uw kind weer opgehaald. Lekker uitblazen na een intensieve lesdag... Limonade met fruit erbij, en even hun verhaal doen, stoom afblazen, of zich juist even lekker ontspannen; het kan allemaal! De BSO is tot 18.30 uur geopend.

 

Naschoolse workshops


Verdeeld in 4 blokken verzorgen we, in samenwerking met Kivido, ook naschoolse workshops op De Hoeksteen, zoals schilderen en tekenen, muziek, sport en zwemles. Dit soort activiteiten vullen ons onderwijs aan en maken dat kinderen ook andere talenten kunnen ontplooien en sociale vaardigheden ontwikkelen door groepsdoorbrekend en samen met andere kinderen van onze school plezier te beleven aan verschillende activiteiten. Ook kinderen die geen gebruik maken van de BSO kunnen zich, tegen betaling, voor workshops inschrijven.