fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
21
augustus

Even voorstellen...

Hallo, Mijn naam is Maikel, en ik ben 22 jaar! Ik maak al heel lang muziek. Het langste speel ik al piano, maak ik speel ook gitaar, drums, basgitaar en ukelele. Ook maak ik zelf muziek op de computer. 
In mijn muzieklessen vind ik het heel belangrijk om nieuwe dingen te ontdekken, of dit nu liedjes zijn uit verre landen of onbekende muziekinstrumenten. Maar nieuwe dingen ontdekken doe je niet alleen uit een boek, maar ook door iets zelf uit te proberen! In de muziekles zullen we vooral lekker veel doen, zoals instrumenten spelen, zelf muziek maken, muziek luisteren maar ook zingen en bewegen! Naast nieuwe dingen ontdekken gaan we het natuurlijk ook hebben over muziek die jullie al WEL kennen, bijvoorbeeld je favoriete liedje of muziek uit je favoriete film of spel! 
Ik probeer om in elke les iets nieuws te stoppen. Dit zorgt ervoor dat we van elkaar kunnen leren en samen een stukje meer een muzikant worden. Hopelijk hebben jullie er een beetje zin in en zie ik jullie snel in de muziekles!