fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
25
september

Cafe Gezien - Bijeenkomst Verbindend Ouderschap

Op woensdagavond 4 oktober 2023 van 19:30 tot 22:00 uur organiseert Café GEZIeN HW in een bijeenkomst over Verbindend Ouderschap voor (groot)ouders en medeopvoeders. Een verhelderende lezing door Kimberley Roerdink van Gevoelsrijk met uitleg van de theorie en een interactief gedeelte.

Haar visie op ouderschap bepaalt Kimberley’s basishouding. Kinderen in de basis als goed zien. Alles is al in hen aanwezig. Wat zij vooral nodig hebben is een omgeving waarin zij tot bloei kunnen komen. Wij, de volwassenen zijn een belangrijk onderdeel van die omgeving. Voorleven is wat Kimberley betreft de meest krachtige ‘methode’, kinderen leren tenslotte door te kijken naar anderen. Dat vraagt om bewustwording over het eigen handelen, reflectie en goed in contact staan met jezelf. Word jij de ouder die je graag wil zijn?

Kinderen en al hun pure emoties. Hoe ga je daar dan mee om? Dat is een flinke klus! Soms reageer je op een manier die het alleen maar erger lijkt te maken. Op een goede manier om leren gaan met emoties is heel belangrijk en als ouder kun je je kind daarbij helpen. Om dat te kunnen doen gaan jullie samen ontdekken wat de mogelijkheden zijn, zodat jij naar huis gaat met nieuwe inzichten die meteen toe te passen zijn.

Kom op 4 oktober naar Café GEZIeN HW en ervaar wat Verbindend Ouderschap voor jou kan betekenen! Van dreumes tot en met kind in de basisschoolleeftijd, iedere ouder zal er baat bij hebben. Kom vooral ook met elkaar, want samen is altijd leuker!

Interesse of nieuwsgierig geworden? Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur dan een email naar: info@cafegezienhw.nl