fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
11
juni

Afscheid van 3 AC leden

Maandagavond 10 juni hebben we afscheid genomen van 3 AC leden. We namen afscheid van: Cynthia Klepke (penningmeester), Chantal Jagroep (secretaris) en Richella van Dalen. We willen deze ‘AC ouders’ hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet, betrokkenheid en gezelligheid.
Door het vertrek van Cynthia en Chantal bestaat het Dagelijks Bestuur van de AC uit de volgende leden: Tim Duifhuizen (voorzitter), Elvira van der Ven (penningmeester) en Merel Donkers (secretaris).Werkt u ook graag samen in een commissie en wilt u ook leuke activiteiten organiseren voor de kinderen? Dan zijn wij op zoek naar u!

De activiteitencommissie (AC) is op zoek naar nieuwe leden               
Door het vertrek van enkele leden heeft de activiteitencommissie plaats voor nieuwe, enthousiaste ouders die de AC de komende jaren willen versterken. De AC is een groep vrijwillige ouders van leerlingen van De Hoeksteen. Deze ouders organiseren, samen met teamleden, allerlei binnen- en buitenschoolse activiteiten. Nieuwsgierig wat de AC precies doet en zou je aan willen sluiten? De informatie vindt je hier en aanmelden kan door te mailen naar ac.hoeksteen@csgdewaard.nl. Heb je vragen? dan kun je deze stellen aan Margo Hofstede (m.hofstede@csgdewaard.nl), collega (Taalklas) op de Hoeksteen en namens de school contactpersoon van de AC.